Eurostandart Center 28 е основан през 2007. Създаден е от малък екип професионалисти в сферата на красотата, начело  с Румяна Игнатова - сертифициран преподавател по грим и директор на лицензираното от Министерство на образованието и науката училище.

За основателя

През '99 Румяна изучава изобразително изкуство в София. Продължава обучението си в Съединените щати, със съдействието на компанията Medieval Times Inc.  Участва и в тренинги на брандовете M.A.C Cosmetics и Lancome.

 

През 2002г. започва като гримьор (сценичен грим) в шоу спектакъл на един от 9 те най-големи театри, на Medieval Times, Inc., в Лос Анжелис, Калифорния.

 

През 2007 в Eurostandart Center 28 създава специалностите Beauty Makeup, Makeup - Master class, Сценичен и Кино грим, SFX.

Екип

Част от опита на екипа гримьори и завършилите школата курсисти включва грим за пълнометражни филми, постановки, телевизионни сериали и филми, ТВ реклами, грим за модни и рекламни агенции, видео студия, телевизионни предавания, музикални видеоклипове и други.

 

Някои от тях са телевизионните реклами на Piraeus Bank, Общинска Банка, Alpha Bank, Unicredit Bulbank, Bull Ins, Lev Ins, Petrol, Magniflex, Mtel, Globul, Grabo.bg, Български Спортен Тотализатор, Lidl, Nestle, Верея, Арома, Златните момичета на България, Tremol, Mirafiori, Go Grill, Еко Пак и др.;

 

Грим за модни и рекламни агенции: Джей Моделс, Winners Models;


 

Рекламни агенции Publicis Dialog, DNA, Apra;

 

Кино студия: Nu Boyana Studios, UFO Film & Television Studio, Premier Studio, Red Carpet, SilverNoise и др.;

ТВ предавания: “Шоуто на Слави”, “Господари на Ефира”, “Като две капки вода”, “X Factor”, “Пълна лудница”, “Бизнес Лейди”;

 

Музикални видеоклипове на “Music Clinic Records”, Стенли, Братя Мангасарян, Una Mass Drimera и др.;

 

Поп-фолк изпълнители: Азис, Емануела, Деси Слава, Борис Дали и др.;

 

Модни списания “Esquire”, “Beauty”, “Анна клуб”;

 

Кино продукции и пълнометражни игрални и документални филми: “Още една мечта”, реж. Николай Мутафчиев, “Седем часа разлика”, реж. Магърдич Халваджиян, “Радостта и тъгата на тялото”, реж. Андреас Пантзис, док. Филм “Водата на София”, реж. Николай Мутафчиев и др.;

 

Постановки: “Шоу-спектакъл Руский Стандарт”, реж. Еленко Ангелов и Силвестър Силвестров, “За вредата от образованието, културата и изкуството”, реж. Силвестър Силвестров и др.


 

За Eurostandart Center 28

Училището по грим е основано през 2007.  Предоставя съвременен стил на работа, в синхрон с европейските и световни стандарти.

 

Школата се развива бързо, а към днешна дата хиляди успешно дипломирани курсисти практикуват професиите в целия свят.

 

Интересът е провокиран от възможностите, които предоставя Eurostandart Center 28 - сертифицирането от Министерство на образованието за издаване на държавни дипломи с международна валидност, предоставя право на дипломиралите се да откриват собствен бизнес в сферата на красотата и да упражняват професията в целия Европейски съюз.

 

Beauty Makeup I Бюти грим

 

Стилът на работа в  е изчистен. Обръща се внимание на създаването на естествени makeup визии чрез подчертаване на индивидуалните характеристики на всеки образ.

 

"В програма Бюти грим и Мастер клас се стараем да развиваме усета на курсистите към личния стил на всеки клиент, към неговата индивидуалност и излъчване, които да допълним и изразим чрез грим. За нас е от огромно значение да възпитаваме персоналния подход към всяка личност.

Основна и широкоразпространена грешка в България е прилагането на един и същ грим върху различни типове лица" - Румяна И.

 

Кино грим изучаваме как да извадим образа на актьора, неговият герой - как да откриваме най-ярките му характеристики и да подчертаем именно тях, по незабележим начин чрез грим. Цялото ни обучение се крепи върху това да открием индивидуалността на всеки един...

 

Най-важното условие за един добър гримьор е да умее да борави с трикове и техники out-of-the-palette както се казва на запад. Трябва да умеем да боравим с много техники и то нестандартни. Всеки може да се опита да направи "някакъв" грим ако разполага с пълна палитра от продукти, но малцина могат само с един молив и коректор да направят чудеса от едно лице. Именно на това държим да научим курсистите в школата", допълва тя.

 

Повече за програмите на обучение по професионален грим, прочетете тук

 

Курсове по грим, курсове по гримьорство, изграждане на вежди, микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия

 

Курсове по грим, гримьорски курс, курс грим софия, курс грим, курсове по гримиране
44901101_1878338228869455_86578184742586
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Румяна Игнатова, основател & преподавател по грим

Курсове по грим, курсове по гримьорство, изграждане на вежди, микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия

 

курсове по грим, гримьорски курсове, курсове за гримьори, курсове по гримиране, курсове по грим, професионален грим

Курсове по грим, курсове по гримьорство, изграждане на вежди, микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг, микроблейдинг софия, курс микроблейдинг, микроблейдинг в софия, курс за микроблейдинг, микроблейдинг японски метод за перманентен грим, микроблейдинг, microblading, microblading kurs, kurs microblading