top of page

“СИСТЕМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЕЖДИ 3D FACEFRAME”

ПОЛУТРАЕН МЕТОД ЗА ВГРАЖДАНЕ НА КОСЪМЧЕТА ВЕЖДИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕСТЕСТВЕНА ВИЗИЯ НА ПЛЪТНИ ВЕЖДИ БЕЗ ГРИМ!

Курсът е подходящ за начинаещи или специалисти в сферата на красотата, за практикуване в салони за красота или в домашни условия след проведеното обучение.

Първият по рода си курс в БГ, създаден от “Евростандарт Център 28” по модел на Великобританската школа Gateway, въвеждащ иновативната технология – система за вграждане на вежди, за създаването на естествени, плътни и оформени вежди без перманентен грим.

За кого е предназначена процедурата?

• Идеален метод за цялостно изграждане на напълно липсващи вежди
• Подходящ при клиенти, желаещи да пускат постепенно растежа на естествените си вежди, тъй като системата прави прехода до израстването на естествените косъмчета неусетен
• За коригиране на формата с изцяло нова форма, съобразена с формата лице
• За уплътняване, сгъстяване и удължаване на веждата, за по изразителен вид
• За разкрасяване - сдобийте се с нови, естествени вежди като топ моделите от световния моден подиум!
• Курсът е подходящ както за напълно начинаещи с лична цел, така и за професионалисти в областта – козметици, гримьори, фризьори или маникюристи.

История

Системата е създадена за пръв път през 2013 година във Великобритания. След дългогодишни усилия е изобретено специално лепило за кожа, което не е водно и мастно разтворимо, а в същото време е напълно безопасно и безвредно за кожата.
Стотици салони в Обединеното кралство вече работят със системата и се радват на хиляди доволни клиенти. За краткия период на съществуване, системата е вече популярна и в Австралия, в Обединените Арабски Емирства, Испания и бързо навлиза в цяла Европа.

Процедурата е абсолютен хит и е търсена от все повече клиенти, поради навлязлата от няколко години мода на натурални и изписани дебели вежди, които последно бяха модерни през 70те и 80те години на миналия век.
Методът е идеален за всички, които не са доволни от формата на веждите си, биха искали да ги сгъстят или просто да разкрасят визията си с придаване на повече изразителност чрез уплътняване.
Нашумелият топмодел Кара Делевин, лице на Burberry, Chanel и Victoria’s secret нашумя основно със своите уникални плътни вежди, за които се говори, че биват редовно подчертавани с модерната технология на изграждане.

Системата е спечелила награда за иновация за 2013г.

Новият метод дава възможност да се изградят изцяло нови форми или да се възстанови предишната, ако клиентката е загубила свойте вежди по медицински или други причини (чрез многогкратно изскубване), а може и да се нанесе и само лека корекция, която да изравни или усъвършенства вече съществуваща форма.
Методът е полу-перманентен, защото издържа до 30 дни, след което следва поддръжка. Трайността зависи от кожата и от навиците на клиента, тъй като всяко механично търкане може да доведе до падането на косъмчетата.

Процедурата се извършва само от опитни терапевти и не представлява никакъв риск за естествените вежди.

Цената на процедурата в салон варира от 50 - 250 Евро в зависимост от пространството на запълване на косъмчета, като се формира от броя на поставените косъмчета и съответно времето необходимо за поставянето им.

Често задавани въпроси:

1. Колко време издържат вгражданията на вежди? – Веждите издържат различно при всеки, от 5 до 30 дни или повече в зависимост от начина, по който се грижите за тях.
2. Може ли да се махнат ако на клиента не му хареса? – Изкуствените вежди могат да се махнат за минута от терапевта
3. Колко време отнема процедурата? – Процедурата може да отнеме от 15 мин. до 3 часа, в зависимост от предвидената за запълване зона.
4. Може ли да се прави върху перманентен грим? – Да, косъмчетата могат да се залепят върху перманентия грим.
5. Може ли да се лепи върху белези? – Методът е идеален за запълване на малки дупки, които са в следствие на белези или неправилно скубане.

Допълнително :

• Курс “Опитай и научи” – можете да се подложите и на процедурата в самия курс (допълнителна опция)
• Възможност за закупуване на стартов комплект за домашна или салонна употреба

• Възможност за полагане на държавен изпит и издаване на държавен сертификат за легитимно практикуване на козметичната процедура в козметични салони, студия и СПА центрове.

• Възможност за издаване на Европас приложение – специален документ за работа в чужбина, представляващ Европаспорт за професия.

От специалистите:

“Веждите са рамката на очите, когато те са изразителни и плътни, подчертават очите и правят погледа и излъчването по-изразително”

“Плътните вежди придават по детски и младежки вид”

“С добре подчертани вежди, не е необходимо всеки път да гримираме очите, лицето изглежда много по-завършено и красиво”

“Ако желаем да придадем повече характер на излъчването си и да бъдем по-лесно забелязани е необходимо да подчертаем лицето си чрез красиво


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

Пълна информация за записване в курса и необходими документи можете да намерите на сайта ни www.kurszakozmetik28.com
За записване в курса е необходимо предварително да се обадите на моб. 0879282768 и да проверите за свободни места.
Записването става на място в офиса на "Евростандарт Център 28" или дистанционно, по електронен път.

Необходимите документи включват:

- Вносна бележка от платена такса за обучение по разплащателната сметка на центъра

ЦПО "Евростандарт Център 28"
IBAN: BG97BPBI794210EU282828
BIC Код на банката: BPBIBGSF
БАНКА: EUROBANK EFG /Пощенска банка - Post bank/
Основание: Курс по /упоменава се вида курс/
Адрес: ул. "3ти Март №28", София 1362

- Медицинско свидетелство (за работа като Козметик) от личен лекар. Представя се най-късно в деня на започване на курса

- Диплома за средно образование или за клас от средното образование

- Снимка паспортен формат

Посочените документи се представят в офиса или се изпращат сканирани на e-mail: rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

Такси:

Теория, демонстрация и практика на системата върху модел (с опция за Държавна диплома и Европас за работа) виж актуален ценоразпис, тук

Преди процедурата ...

... след процедурата

В курса се изучават формите лица и методът за определяне на подходящата форма

В лекциите се предоставят схеми и диаграми

за определяне на правилната форма и извивка на дъгата на веждите

Преди и след попълване на вежди със Системата за изграждане 3D

Курсове по грим, курсове по гримьорство, грим курс, курсове по гримиране, изграждане на вежди, курс микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, миглопластика, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг курс, курс микроблейдинг софия, курсове по микроблейдинг в софия, микроблейдинг софия, курсове микроблейдинг, курс микроблейдинг, софия курс микроблейдинг

 

bottom of page