ИНТЕНЗИВНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА ГРИМЬОРИ

Начало: Виж График

График: Дневни / 3 пъти седмично / в работни дни
Място: Евростандарт Център 28, гр. София

Евростандарт Център 28 представя интензивни курсове по Бюти грим от един ден до един месец.


Обучението се провежда с ТВ и кино гримьори в България, с богат опит в български и външни телевизионни и кино продукции - ТВ реклами, ТВ и Шоу продукции, пълнометражни филми и пр.
 

Workshop по Бюти грим 


В курса се представят специални техники за изработка на професионален Бюти грим според типа лице и неговите характеристики. Видовете грим, които се изучават в Workshop-a са приложими както за специален, празничен повод, така и за камера, фото или ТВ сесии.

Обучението включва пълна демонстрация на продуктовата гама за подготовка на лице, представяне на професионални марки грим от висок клас с подробно описание за начина на работа с всеки от продуктите за постигане на максимално естествен, траен и озаряващ грим.


Румяна Игнатова ще сподели едни от най-ефектните си техники, стъпка по стъпка за оформянето на изящно лице с грим, съответстващ изцяло на неговите индивидуални специфики.
 

Workshop-a включва:

✔️представяне на специални продукти за подготовка на лице за грим
✔️специфични техники за изграждане на основа
✔️моделиране и оформяне на контури за акцентиране или приглушаване на определени черти
✔️няколко техники за перфектни, естествено плътни вежди
✔️заличаване на сериозни недостатъци - розацея, витилиго, татуировки

✔️различни стилове на оформяне със сенки, молив, очна линия според формата око

✔️споделени тайни за безупречен, траен грим, с универсално приложение

✔️няколко часова практика на изучаваните техники и грим върху модел, подсигурен от вас или върху вас самите

✔️международно призната диплома по специалността (от МОНМ) при успешно полагане на държавния изпит, който ще се състои в края на обучението

 

Всеки начинаещ или практикуващ гримьор може да продължи обучението си с двудневна практика - обучение в професионален грим за камера -  Фотосесии за моден Бюти грим в студио. Обучението е плюс още два дни, освен първия ден обучение по Бюти грим и включва работа на терен, с известни имена във фотографията. В допълнителното двудневно обучение се изработва специален грим, прическа и стайлинг на предварително подбрани модели, осигурени от училището. Снимките от фотосесиите остават за портфолио на курсистите. Примери от подобни фотосесии на наши курсисти можете да разгледате в Бюти грим и Галерия

 

3-Дневен Интензивен Workshop по Бюти грим 

(за напълно начинаещи или напреднали, 3 дни, от които практиката е в центъра, плюс онлайн обучение в уеб платформа преди и по време на практическото обучение)

 

Тридневното обучение включва:

✔️три дни практика в центъра, където курсистите се обучават в изработката на Бюти грим и грим за камера / фотосесии

✔️изработка на цялостен стайлинг за моделите, стилизиране на коса

✔️работа върху модели, осигурени от вас

✔️диплома на Министреството, осигуряваща право на работа в Европа и отстъпки от 15-35% в магазини като MAC, INGLOT, Malinka, Radiant и др. (при определени условия)

Допълнителни опции с доплащане:

 

Фотосесия в студио с професионален фотограф. Снимките от фотосесиите в студио остават за портфолио на курсистите. Примери от подобни фотосесии на наши курсисти можете да разгледате в Бюти грим и Галерия


Europass приложение към държавната диплома (Европаспортът представлява специален документ-приложение за работа в чужбина)

 

Курс по Бюти грим

Курс по Грим "Бюти" представлява въведение в гримьорското изкуство, и е включен като съставна част и в Мастер клас грим, тъй като изгражда основата в професията.

Програма на обучение:

 

✔️Въведение в професионалният грим и професия „Художник Гримьор“ (Makeup Artist)

✔️Основни принципи в професионалния грим

✔️Колело на цветовете - първични, вторични, третични цветове и тяхното приложение в професионалния грим

✔️Наука за Цветоанализата и Теория за цветовите типове

✔️Опознаване на структурата на лицето и възможните недостатъци. Схема за корекция и моделиране чрез грим

✔️Консултация с клиента. Етично отношение.

✔️Предварителна подготовка за грим. Правилна козметична подготовка и бяла козметика за лице. Изготвяне на професионална база в грима. Опознаване на професионални марки за грим и техники за работа с тях.

✔️Материалознание в гримьорството - пособия, четки, аксесоари, професионални грим продукти

✔️представяне на специални продукти за подготовка на лице за грим
✔️специфични техники за изграждане на основа
✔️моделиране и оформяне на контури за акцентиране или приглушаване на определени черти
✔️няколко техники за перфектни, естествено плътни вежди
✔️заличаване на сериозни недостатъци - розацея, витилиго, татуировки

✔️различни стилове на оформяне със сенки, молив, очна линия според формата око

✔️споделени тайни за безупречен, траен грим, с универсално приложение

✔️Грим стъпка по стъпка - създаване на база; полагане на професионален грим; моделиране, склуптуриране на лице, техники за грим на вежди, поставяне на мигли, техники за трайност

✔️Изработка на различни визии в Бюти грим - Подчертаващ Nude, булчински, видове опушен, грим за специален повод, InstaMakeup визии, грим с очна линия и др.

**Фотосесиите и снимките се заплащат допълнително от курсиста и са по желание.

ГРИМ РАБОТИЛНИЦА

Събитие с избор от - самогримиране, или гримиране на ваш модел

Каним Ви да се потопим заедно в магията на грима ! 

Уъркшопа е за напълно начинаещи, които искат да се научат да се гримират красиво и правилно, както и за начинаещи гримьори, които искат да усъвършенстват техниката върху модел.


Темите в работилницата са различни за всяко събитие и някои от тях могат да бъдат:
- подчертаващ чертите Бюти грим с много леки сенки, молив или очна линия, нежно подчертани вежди;
- визия за специален грим - лек и / или засилен опушен грим, очна линия, по избор - с блясък, техники за озаряване (хайлайт и strobing), засилени омбре вежди и моделиране на цялото лице чрез светлосенки!

-В уъркшопа ще ви покажем професионални техники за да изработите върху себе си (или модел) професионалният грим стъпка по стъпка.
Успоредно с вас работи художник-гримьора Румяна Игнатова
-Работим в малки групи, за да обърнем индивидуално внимание на всеки. Адаптираме изучавания грим както с вашите лицеви характеристики и стил, така и със съвременните грим тенденции. Ще получите съвети конкретно за вашия цветови и лицев тип, начини за прикриване на конкретни недостатъци и как да откриете и подсилите най-привлекателните си черти!
-Работилницата е подходяща и за мъже, които искат да се научат на правилна техника за гримиране (работим предимно основа, подчертаване на вежди, брада/мустаци, озаряване на лицето и контуриране!)

*Във всеки ивент темата/мите са различни! Следете текущата тема в График от сайта или в ивента ни във фейсбук страницата!
* Ако работите с модел е необходимо да го осигурите.


 


 

За следващи дати вижте График

Курсове по грим, курсове по гримьорство, грим курс, курсове по гримиране, изграждане на вежди, курс микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, миглопластика, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг курс, курс микроблейдинг софия, курсове по микроблейдинг в софия, микроблейдинг софия, курсове микроблейдинг, курс микроблейдинг, софия курс микроблейдинг

 

© 2012 I Copyright Възпроизводството на който и да е от снимките или текстовете в сайта е забранено без изричното писмено съгласие на автора. Установено репрудоциране и разпространение е наказуемо съгласно Закона за авторските права. Сайтът е със запазени права на PremierStudio+ и Евростандарт Център 28 ООД