top of page

MAKEUP CLASS: BEAUTY MAKEUP I Workshop-и по Бюти грим, Грим за Камера и Фотосесии. Дву и Три-седмични курсове по Бюти грим

Начало: Виж График

График: Дневни / 3-4 пъти седмично / в работни дни
Място: Евростандарт Център 28, гр. София

Евростандарт Център 28 представя интензивни курсове по Бюти грим от един ден до един месец.


Обучението се провежда с едни от най-търсените и талантливи гримьори в България, работещи в телевизионни и кино продукции у нас и в чужбина, като ТВ реклами, ТВ и Шоу продукции, пълнометражни филми и пр.
 

Workshop по Бюти грим - еднодневен

(за начинаещи или напреднали, 9.3 часа практика в центъра и 8 часа онлайн обучение в уеб платформа)


В курса се представят специални техники за изработка на професионален Бюти грим според типа лице и неговите характеристики. Видовете грим, които се изучават в Workshop-a са приложими както за специален, празничен повод, така и за камера, фото или ТВ сесии.

Обучението включва пълна демонстрация на продуктовата гама за подготовка на лице, представяне на професионални марки грим от висок клас с подробно описание за начина на работа с всеки от продуктите за постигане на максимално естествен, траен и озаряващ грим.


Румяна Игнатова, www.rumimakeup.com ще сподели едни от най-ефектните си техники, стъпка по стъпка за оформянето на изящно лице с грим, съответстващ изцяло на неговите индивидуални специфики.
 

Workshop-a включва:

✔️представяне на специални продукти за подготовка на лице за грим
✔️специфични техники за изграждане на основа
✔️моделиране и оформяне на контури за акцентиране или приглушаване на определени черти
✔️няколко техники за перфектни, естествено плътни вежди
✔️заличаване на сериозни недостатъци - розацея, витилиго, татуировки

✔️различни стилове на оформяне със сенки, молив, очна линия според формата око

✔️споделени тайни за безупречен, траен грим, с универсално приложение

✔️няколко часова практика на изучаваните техники и грим върху модел, подсигурен от вас или върху вас самите

✔️международно призната диплома по специалността (от МОНМ) при успешно полагане на държавния изпит, който ще се състои в края на обучението

 

Всеки начинаещ или практикуващ гримьор може да продължи обучението си с двудневна практика - обучение в професионален грим за камера -  Фотосесии за моден Бюти грим в студио. Обучението е плюс още два дни, освен първия ден обучение по Бюти грим и включва работа на терен, с известни имена във фотографията. В допълнителното двудневно обучение се изработва специален грим, прическа и стайлинг на предварително подбрани модели, осигурени от училището. Снимките от фотосесиите остават за портфолио на курсистите. Примери от подобни фотосесии на наши курсисти можете да разгледате в Бюти грим и Галерия

 

3-Дневен Интензивен Workshop по Бюти грим и грим за фотосесии

(за напълно начинаещи или напреднали, 3 дни, от които 28 часа практика в центъра, плюс 8 часа онлайн обучение в уеб платформа преди и по време на практическото обучение)

 

Тридневното обучение от 36 часа включва:

✔️три дни практика в центъра, където курсистите се обучават в изработката на Бюти грим и грим за камера / фотосесии

✔️изработка на цялостен стайлинг за моделите, стилизиране на коса

✔️работа върху модели, осигурени от вас

✔️диплома на Министреството, осигуряваща право на работа в Европа и отстъпки от 15-35% в магазини като MAC, INGLOT, Malinka, Radiant и др.

Допълнителни опции с доплащане:

 

Фотосесия в студио с професионален фотограф. Снимките от фотосесиите в студио остават за портфолио на курсистите. Примери от подобни фотосесии на наши курсисти можете да разгледате в Бюти грим и Галерия


Europass приложение към държавната диплома (Европаспортът представлява специален документ-приложение за работа в чужбина)

 

Курс по Бюти грим Дву или Три-седмичен*

Двуседмичен 50-часов курс: две седмици практика в центъра, 32 часа и две седмици теория онлайн в платформа 18 часа

Триседмичен 70-часов курс: три седмици практика в центъра с включена теренна практика - фотосесия** и снимки за портфолио, 52 часа и две седмици теория онлайн в платформа 18 часа

 

Курс по Грим "Бюти" представлява въведение в гримьорското изкуство, и е включен като съставна част и в Мастер клас грим, тъй като изгражда основата в професията. Курсът включва две седмици теория онлайн в уеб платформа и две седмици практика (могат да бъдат проведени и успоредно).

 

Програма на обучение:

 

✔️Въведение в професионалният грим и професия „Художник Гримьор“ (Makeup Artist)

✔️Основни принципи в професионалния грим

✔️Колело на цветовете - първични, вторични, третични цветове и тяхното приложение в професионалния грим

✔️Наука за Цветоанализата и Теория за цветовите типове

✔️Опознаване на структурата на лицето и възможните недостатъци. Схема за корекция и моделиране чрез грим

✔️Консултация с клиента. Етично отношение.

✔️Предварителна подготовка за грим. Правилна козметична подготовка и бяла козметика за лице. Изготвяне на професионална база в грима. Опознаване на професионални марки за грим и техники за работа с тях.

✔️Материалознание в гримьорството - пособия, четки, аксесоари, професионални грим продукти

✔️представяне на специални продукти за подготовка на лице за грим
✔️специфични техники за изграждане на основа
✔️моделиране и оформяне на контури за акцентиране или приглушаване на определени черти
✔️няколко техники за перфектни, естествено плътни вежди
✔️заличаване на сериозни недостатъци - розацея, витилиго, татуировки

✔️различни стилове на оформяне със сенки, молив, очна линия според формата око

✔️споделени тайни за безупречен, траен грим, с универсално приложение

✔️Грим стъпка по стъпка - създаване на база; полагане на професионален грим; моделиране, склуптуриране на лице, техники за грим на вежди, поставяне на мигли, техники за трайност

✔️Изработка на различни визии в Бюти грим - Подчертаващ Nude, булчински, видове опушен, грим за специален повод, InstaMakeup визии, грим с очна линия и др.


👉🏻И още, в триседмичния вариант на курса по Бюти грим:

*Типове салонен грим и фотосесия** за моден грим
Обучението е триседмично и включва както отработване на всички актуални грим визии за клиент, типове салонен грим, така и работа на терен, в студио, по време на състоящи се фотосесисии, с известни имена във фотографията.**
В професионалната фотосесия** се изработва специален грим, както и цялостен стайлинг на предварително подбрани модели.
Снимките от фотосесиите се включват и в портфолиото на всеки от курсистите.

*Интензивността на дните практика при дългите курсове може да варира от посочените продължителности спрямо обема на групата,  като при по-малки групи (до 4 души и по-малко) хорариума се взима по-интензивно в по-кратък период от време при запазване броя часове на същия.

**Фотосесиите и снимките се заплащат допълнително от курсиста и са по желание.

Курс по Грим Мастер Клас за начинаещи

Един от най-често записваните курсове в Евростандарт Център, предоставящ пълното обучение за гримьори, с времетраене 128 часа / един месец при групи над четири души и интензивен, две до три седмици при групи под и до четири души, при запазване на същия хорариум и компоненти от програмата)

Пълната програма за Курс по Грим Мастер клас, можете да видите тук


Продуктите за грим в курса се осигуряват от центъра за обучение и са на водещи световни марки в грима /Dior, Lancome, Revlon, Chanel, Cover Girl, Guerlain, Dior, Alverde, Makeup Forever, M.A.C, Peggy Sage, Bellapiere, Radiance, Lóreal и др./. В курса се изучава още и работа с продуктите на KRYOLAN - №1 марка в света професионални гримове предназначени за изработването на сценичен, телевизионен грим, грим за фотосесии и др.
 

Индивидуални курсове

За изготвяне на индивидуален график и план е необходимо да се свържете с нас на тел. 0879282768 или на имейл rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

Можете да избирате между всяка от посочените по-горе програми или да направим комбинация от няколко. Работи се в удобно и за двете страни време като се сключва договор за обучения за планирания период на курса.

Когато работим индивидуално хорариумът се съкращава, както и общия период за вземане на цялата програма.


ЗАПИСВАНЕ в 3 стъпки / Резервиране на място

1. Проверете за свободни места на 0879 282768
2. Снимайте вносната бележка от платена такса за обучение /в BGN/ и я изпратете на имейл rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com, придружена от трите Ви имена и телефон за обратна връзка.
3. Ще Ви бъде изпратен пакет от документи за записване, който трябва да принтирате, попълните и изпратите обратно на адреса на центъра в тридневен срок.
4. Подгответе всички необходими документи на курсиста /диплома за средно образование, медицинско или здравна книжка, снимка/ и ги приложете към останалите документи, които изпращате. Адресът е ул. 3ти Март 28, София 1362.

Свържете се с центъра за потвърждение на записването ви 0879 282768. В случай, че желаете да попълните пакета от документи на място, запишете час. Записването на място отнема около 40-50 минути.

Разплащателна сметка I Банков превод

Разплащателна сметка на
Лицензиран център за професионално обучение "Евростандарт Център 28"

ЦПО "Евростандарт Център 28"
IBAN: BG97BPBI794210EU282828
BIC Код на банката: BPBIBGSF
БАНКА: EUROBANK EFG /Пощенска банка - Post bank/
Основание: Курс по /упоменава се вида курс/
Адрес: ул. "3ти Март №28", София 1362

 

За следващи дати вижте График

Курсове по грим, курсове по гримьорство, грим курс, курсове по гримиране, изграждане на вежди, курс микроблейдинг, перманентен грим, гримьорски курсове, курс грим, грим курс, курс по гримиране, миглопластика, вграждане на мигли косъм по косъм, курсове по грим, грим курс, курс за гримьори, професионален грим, гримиране, курс грим софия, курс гримиране софия, курс грим софия, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг курс, курс микроблейдинг софия, курсове по микроблейдинг в софия, микроблейдинг софия, курсове микроблейдинг, курс микроблейдинг, софия курс микроблейдинг

 

bottom of page